Overnachting Elfstedentocht

Onderstaand en op vervolgpagina's kunt u een keuze maken uit de aangeboden accommodaties. Bovenaan elke acommodatie staat hoeveel bedden (dus niet kamers) er (nog) beschikbaar zijn. Kijk goed naar de opgegeven informatie van de accommodatie. Via het vraagteken ziet u extra info van de accommodatie. Klik op reserveren om de accommodatie te boeken. Wijzigingen en annuleren zijn niet mogelijk. Behalve als u dat in onderling overleg doet met de accommodatie. Elfstedenreservering.nl speelt hierin geen bemiddelende rol. U krijgt 20 minuten de tijd om de reservering af te ronden.

Vele vragen over , wanneer kunt u aanbod bedden verwachten ? 

Er zijn natuurlijk al aanbieders genoeg van bedden. Maar zij kunnen nu zelf bepalen wanneer ze het account activeren. De Friezen houden gewoon het hoofd koel, letterlijk en figuurlijk. 
In ieder geval zo rond een eerste orienterende bijeenkomst van rayonhoofden, welke wel een week voorafgaand is aan een Elfstedentocht,  zullen zeker de accommodaties online gaan. 
Ook zijn er een deel die het eerder doen op eigen intuïtie 
Op dit moment is zo'n vergadering nog niet aan de orde.
Like onze Facebook site - Elfstedenreservering.nl en u blijft op de hoogte van ons laatste nieuws en eerste bedplaatsingen.

.

 

Er is 1 resultaat gevonden


't anker Initiatiefnemer van elfstedenreservering.nl sinds 2010 is hotel - café 't Anker
te Leeuwarden. Ook een middelpunt van de Elfstedentocht 2018 - 2019.
Bekend als het ELFSTEDENHOTEL. www.hotelhetanker.nl